Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
5. února 2024 13:21
Čas čtení 0:36

Brutální případ hromadného znásilnění 17leté dívky na Slovensku. Nejmladšímu pachateli bylo 14 let

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Brutální případ hromadného znásilnění 17leté dívky na Slovensku. Nejmladšímu pachateli bylo 14 let
Zdroj: Polícia SR

Policie ze zločinu obvinila tři mladíky. Soud poslal nejstaršího do vazby.

Policie stíhá tři chlapce, kteří údajně znásilnili 17letou mladistvou dívku z Lučence. Dva z nich jsou nezletilí, staršího poslal soud do vazby. Podle portálu Noviny.sk obvinění společně s dívkou popíjeli a později ji zatáhli do křoví.

4. února 2024 12:26 Čas čtení 0:53 Policie dopadla muže podezřelého ze znásilnění matky, která čekala na syna. Hrozí mu až 10 let Policie dopadla muže podezřelého ze znásilnění matky, která čekala na syna. Hrozí mu až 10 let

Po činu odešli a dívku nechali ležet na zemi samotnou. Podle jejích rodičů ji našli na ulici celou od bláta a bez spodního prádla. To bylo nalezeno na místě činu spolu s její kabelkou a doklady.

„Zavolali záchranku a policii. Odvezli ji do nemocnice a tam lékařům hned řekla, že byla zneužita,“ uvedla matka dívky. Rodina také zvažuje návštěvu psychologa. Dívka přestala chodit do školy a komunikuje pouze s rodinou.

„To, že se dcera opila, se stalo každému. I my jsme byli mladí. Ale nejvíc mě bolí, že se znali. Přesto ji nepodpořili, znásilnili ji a nechali ji tam,“ řekl otec oběti.

Nejmladšímu z obviněných je teprve 14 let. Nejstarší Jaroslav byl v minulosti již čtyřikrát odsouzen. Obvinění popírá.

Domů
Sdílet
Diskuse