Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
9. února 2024 v 14:17
Čas čtení 0:26

AKTUÁLNĚ: Policie pátrá po starší ženě z Olomouce. Rodina má o ni starost kvůli zdraví

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Žena odešla ve středu večer z domova v Hraniční ulici v Olomouci.

Policisté pátrají po 63leté ženě z Olomouce, kterou pohřešuje její rodina. Od svého odchodu se neozvala a nepodala příbuzným žádnou zprávu, nelze ji ani kontaktovat. Kvůli jejímu zdravotnímu stavu má rodina obavu o ženin život a zdraví. ČTK to dnes sdělila policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Pohřešovaná žena.
Pohřešovaná žena. Zdroj: Policie ČR

Pohřešovaná žena je 168 centimetrů vysoká. „V době odchodu měla na sobě delší červenou zimní bundu s kapucí délky nad kolena, světle modré rifle, světle hnědé zimní boty nad kotníky a růžovou tašku s dlouhým uchem přes rameno,“ uvedla Zajícová. Policisté žádají občany, kteří pohřešovanou ženu spatřili nebo by věděli, kde se zdržuje, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158, případně kontaktovali nejbližší policejní služebnu.

9. února 2024 v 10:24 Čas čtení 0:37 Český advokát si měl objednat vraždu bývalého přítele své dcery Český advokát si měl objednat vraždu bývalého přítele své dcery
Domů
Sdílet
Diskuse