Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Vondráková
11. února 2024 10:51
Čas čtení 0:46

Předpověď počasí: Česko zažije ochlazení, v noci může i mrznout. Podívej se, co nás čeká

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko zažije ochlazení, v noci může i mrznout. Podívej se, co nás čeká
Zdroj: Usplash/Aaron Burden/volně k užití

Celý týden se nás bude držet oblačnost a přeháňky. Nezvykle vysoké teploty z posledních dnů vystřídá mráz. V noci se rtuť teploměru může dostat až na minus čtyři stupně. Nejnižší teploty přijdou hlavně v polovině týdne.

V pondělí meteorologové očekávají zataženo až oblačno, místy i přeháňky. Noční teploty mohou klesnout na dva stupně, naopak přes den se vyšplhají až na deset, na jihu Moravy dokonce očekáváme i 12 stupňů. Vítr bude přes den postupně slábnout, v místech nad 900 metrů pak očekáváme i sněhové přeháňky.

10. února 2024 8:00 Čas čtení 3:22 Dráha pro mimozemšťany nebo pravěká observatoř? Navštívili jsme nejzáhadnější místo v Česku, leží jen hodinu od Prahy Dráha pro mimozemšťany nebo pravěká observatoř? Navštívili jsme nejzáhadnější místo v Česku, leží jen hodinu od Prahy

V úterý bude stále oblačno, neočekáváme však přílišné srážky. Noční teploty by mohly klesnout ze čtyř až na minus dva stupně, přes den se budou pohybovat mezi pěti a devíti stupni.

Meteorologové z ČHMÚ upozorňují, že ve středu mohou přijít mlhy, místy i mrznoucí. Od západu pak dorazí déšť a ve vyšší polohách i sněžení. Noční teploty se budou opět pohybovat okolo nuly a tentokrát mohou klesnout až na minus čtyři stupně.

Mlhy se budou držet i ve čtvrtek, očekáváme k tomu i slabý déšť či mrholení. Noční teploty by se měly opět dostat do kladných čísel a přes den se vyšplhají na osm až 12 stupňů.

11. února 2024 10:40 Čas čtení 2:24 Toto je 15 nejhnusnějších (nejen) alkoholických nápojů na světě. Česká klasika dostala velmi špatné hodnocení Toto je 15 nejhnusnějších (nejen) alkoholických nápojů na světě. Česká klasika dostala velmi špatné hodnocení

Konec týdne bude opět zatažený a oblačný, očekávat můžeme i občasný déšť a sněhové srážky. Denní teploty budou zpočátku vysoké, mezi šesti a 11 stupni, ale postupně mohou klesnout až na tři stupně.

Domů
Sdílet
Diskuse