Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Aneta Gospičová
3. března 2024 13:01
Čas čtení 0:32

Odřízl si obě nohy, aby od pojišťovny získal peníze. Mazaný podvod odhalili policisté

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Odřízl si obě nohy, aby od pojišťovny získal peníze. Mazaný podvod odhalili policisté
Zdroj: PxHere/volně k užití

Podvodník, který chtěl oklamat úřady, nakonec do vězení nešel.

Muž z amerického města Willow Springs, které se nachází ve státě Missouri, si uřízl obě končetiny. Policii tvrdil, že mu je odťala zemědělská technika. Úřady po několika měsících zjistily, že mu je odsekl zaplacený komplic sekerou, informuje o tom Springfield News Reader.

3. března 2024 10:50 Čas čtení 1:03 V Česku přibývá kyberzločinů. Podvodníci obětem nabízejí i falešnou práci V Česku přibývá kyberzločinů. Podvodníci obětem nabízejí i falešnou práci

Šedesátiletý muž, který byl na obě chodidla ochrnutý, měl po příjezdu záchranných složek na nohou škrtidla a odříznuté části se nikomu nepodařily najít. Rány byly podle poručíka Toreyho Thompsona příliš čisté na to, aby je odřízla technika stroje.

Za pár dní se ztracené končetiny našly. „Pár dní nato nám zavolali, že je příbuzný našel v kbelíku zakrytém pneumatikami, tak jsme pro ně jeli,“ řekl poručík Thompson.

Podvodník, který chtěl oklamat úřady, nakonec neskončil ve vězení. Důvodem je, že nepodal žádost o odškodnění u pojišťovny. Policisté vůči němu nevznesli obvinění za zneužití policejních a záchranářských složek.

Domů
Sdílet
Diskuse