Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
refresher team
5. března 2024 7:10
Čas čtení 1:43

Vybíráš banku? Koukni, jaké nabízejí bonusy. Najdeš tam i lístky do kina nebo poukazy na nákup

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vybíráš banku? Koukni, jaké nabízejí bonusy. Najdeš tam i lístky do kina nebo poukazy na nákup
Zdroj: Unsplash/naipo.de

Přemýšlíš o změně banky nebo hledáš svou první? Koukni, co nabízejí a za jakých podmínek můžeš na odměny dosáhnout.

Tipy, jak si vybrat banku podle bonusů, které aktuálně nabízejí, dal dohromady server Peníze.cz. My jsme pro tebe vybrali ty nejzásadnější výhody:

Raiffeisenbank

„Nejsnadnější cestu k nejvyššímu bonusu nabízí Raiffeisenbank. Novým klientům, kteří si u ní otevřou jakýkoliv běžný osobní účet, bude posílat 500 korun po dobu šesti měsíců. K získání celkem 3000 korun stačí aspoň třikrát měsíčně zaplatit debetní nebo kreditní kartou,“ píše šéfredaktor webu Peníze.cz Jan Kučera.


Jak odměnu získat? Podmínkou je věk minimálně 18 let a akce platí jen pro nové klienty a klientky, pro které banka v období šesti měsíců před sjednáním účtu nevedla jiný osobní běžný účet. Podle pravidel akce si stačí od 1. ledna 2024 založit osobní účet a následujícího půl roku můžeš za každý kalendářní měsíc, během kterého zaplatíš třikrát kartou, získat odměnu 500 korun.

Komerční banka

Komerční banka zase nabízí bonus 2000 korun. Stačí si nainstalovat novou mobilní aplikaci KB+, stát se klientem*klientkou a vybrat si jeden ze čtyř tarifů s účtem a dalšími službami (na výběr je i tarif Start zdarma). Když to stihneš do 31. května 2024 a zaplatíš dvakrát kartou během dvou měsíců, odměna je tvoje. Akce ale podobně jako u předchozí banky platí jen pro novou klientelu.

UniCredit

Lákavou akci oznámila také UniCredit, která za založení účtu nabízí dvanáct lístků do sítě multikin CineStar, konkrétně dvě vstupenky každý měsíc. Jak na to? Stačí si vybrat ze tří účtů, zadat při online založení účtu promo kód CineStar24 a aspoň třikrát měsíčně zaplatit kartou.

23. dubna 2024 9:12 Čas čtení 5:39 Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu

Kdo nechce lístky do kina, může za založení účtu získat odměnu až čtyři tisíce korun. U této nabídky jsou ale podmínky složitější. Nabídka se vztahuje na balíček služeb START, OPEN anebo TOP založených do 30. dubna 2024 a je rozdělena do dvou částí – odměna za aktivní účet a odměna za pravidelnou investici. Podrobnosti najdeš tady.

ČSOB

ČSOB cílí na starší klientelu nad 65 let věku, kterou odmění jednorázově 500 korunami. „Stačí, aby si na účet nově nechali posílat důchod. Akce je nejen pro nové klienty (s účtem založeným během března), ale také pro dosavadní klienty (s dříve založeným účtem, pokud na něj zatím nechodil důchod). Odměnu pak dostane ten, komu nejpozději do konce června na účet aspoň jednou nově přijde důchod,“ informuje web Peníze.cz.

Creditas

Banka Creditas láká na jarní prázdninovou jízdu. Stačí se na této stránce zaregistrovat a platit osobní bankovní kartou CREDITAS v každém měsíci alespoň pětkrát (pokaždé částku minimálně 500 korun). Hlavní výhrou je 100 tisíc korun, následují dárkové poukazy na zážitkový pobyt v hodnotě 50 tisíc korun, nákup sportovního vybavení v hodnotě 25 tisíc korun nebo poukaz Alza.cz na nákup zboží v hodnotě 10 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse