Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
13. března 2024 9:31
Čas čtení 0:36

Sedmdesátiletá seniorka na elektrokole nedala přednost autu. Srážku nepřežila

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Sedmdesátiletá seniorka na elektrokole nedala přednost autu. Srážku nepřežila
Zdroj: Unsplash / wu yi

Po pádu na zem se těžce zranila, i přes snahu záchranářů zemřela na místě, sdělila dnes ČTK policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Nehoda se stala v úterý, policie o ní informovala dnes. V Olomouckém kraji jde od začátku roku o čtvrtou tragickou nehodu.

Tragická nehoda se stala na křižovatce ulic Dr. E. Beneše a M. R. Štefánika. „Cyklistka přijížděla po komunikaci M. R. Štefánika ve směru od marketu Lidl a na křižovatce s ulicí Dr. E. Beneše nedala přednost v jízdě, jak je v daném místě uloženo dopravním značením, a čelně narazila do levé části vozidla Renault, které řídil řidič ve směru k ulici Žerotínova,“ uvedla policejní mluvčí.

12. března 2024 15:30 Čas čtení 0:18 Pes na Olomoucku napadl dítě a pokousal ho v obličeji. Pro chlapce letěl vrtulník Pes na Olomoucku napadl dítě a pokousal ho v obličeji. Pro chlapce letěl vrtulník

Naposledy zemřel na silnicích v Olomouckém kraji na konci února třiačtyřicetiletý řidič osobního auta, který u Olšan u Prostějova čelně narazil do stromu. Další letošní tragická nehoda se stala na konci ledna mezi Křelovem a Topolany na Olomoucku. Podle informací policie řidič osobního auta rovněž čelně narazil do stromu. Do statistik policisté započítávají také nehodu, kdy na začátku ledna usmrtila tramvaj muže. Jeho tělo se našlo v kolejišti.

Domů
Sdílet
Diskuse