Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
20. března 2024 17:20
Čas čtení 0:32

Česká pojišťovna nově přispívá na psychoterapii, lze získat až deset tisíc. Radíme, jak na to

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Česká pojišťovna nově přispívá na psychoterapii, lze získat až deset tisíc. Radíme, jak na to
Zdroj: Pexels / cottonbro/volně k užití

Oborová zdravotní pojišťovna (OZP) rozšiřuje nabídku benefitů. Svým klientkám a klientům nově přispěje na prezenční psychoterapii, na kterou lze čerpat příspěvek až ve výši 10 tisíc korun.

„Vzhledem k rychle rostoucí poptávce po psychoterapeutické a psychologické pomoci jsme se rozhodli přidat do naší nabídky právě tento typ příspěvku,“ uvádí pojišťovna s tím, že finanční částku lze využít na prezenční či osobní sezení u odborníka nebo odbornice, který*která je členem Asociace klinických psychologů nebo České asociace pro psychoterapii. 

Benefity lze využívat prostřednictvím klientské Vitakarty. Za každý nasbíraný kredit lze na příspěvek na psychoterapii získat 10 korun, za tisíc kreditů je tedy možné získat 10 tisíc korun finančního příspěvku. To může být při současných cenách, které se pohybují mezi 600 až 1500 korunami za sezení, vítaná pomoc. 

20. března 2024 9:10 Čas čtení 0:55 Martínkova léčba zabrala. „Je to úplně jiný chlapeček,“ píší rodiče a podělili se o novinky Martínkova léčba zabrala. „Je to úplně jiný chlapeček,“ píší rodiče a podělili se o novinky

Pokud už klientem nebo klientkou OZP jsi, pamatuj na to, že kredity připsané od 1. srpna do 31. prosince 2023 ke konci března 2024 končí. Na využití kreditů připsaných od 1. ledna 2024 je čas do 31. října letošního roku.

Domů
Sdílet
Diskuse