Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Eva Thonhauserová
21. března 2024 14:34
Čas čtení 0:25

Facebook oživí milovanou funkci. Taky jsi tohle dělal*a?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Facebook oživí milovanou funkci. Taky jsi tohle dělal*a?
Zdroj: Pexels/Pixabay

Zpráva potěší zejména generaci Z.

Podle mobileappdaily.com Facebook vrací zpět funkci „poke“, pro mnohé známou jako „šťouchnutí“, která byla ze sociální sítě stažena v roce 2015.

21. března 2024 7:10 Čas čtení 1:07 Připomínáme si Mezinárodní den za odstranění rasové diskriminace. Jak si vede Česko? Připomínáme si Mezinárodní den za odstranění rasové diskriminace. Jak si vede Česko?

Znovuzavedením se Facebook snaží zlepšit zapojení uživatelů do své platformy. Gigant chce tímto krokem zvýšit angažovanost při používání sociální sítě.

Funkce Poke

Jednou z prvních funkcí, které společnost Meta představila, bylo právě ono šťouchnutí. Tato funkce však z nabídky zmizela bez jakéhokoli oficiálního důvodu.

Zajímavé je, že skuteční vývojáři tuto funkci nikdy neodstranili, pouze ji skryli do pozadí. Mezi lety 2014 a 2015 její používání kleslo. Uživatelé údajně měli pocit, že funkce je buď příliš koketní, nebo dokonce obtěžující, a postupně začali používat jiné způsoby komunikace.

Domů
Sdílet
Diskuse