Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
22. března 2024 6:31
Čas čtení 0:43

Výluka tramvají v Praze. Na téhle trati nepojedou přes týden

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Výluka tramvají v Praze. Na téhle trati nepojedou přes týden
Zdroj: Dopravní podnik hlavního města Prahy

Z důvodu plánované opravy chystá Praha přerušit provoz tramvají od 26. března do 4. dubna.

Výluka se týká úseku Kobylisy – Vozovna Kobylisy. Zasáhne tak tramvaje číslo 3, 6, 14, 17, 24 a 95. Jako náhradu doporučuje dopravní podnik využít autobusové linky.

Trasy jednotlivých tramvají se změní následovně:

  • Linky číslo 3, 17, 24 a 95 budou ve směru z centra ze zastávky Kobylisy vedeny přes zastávky Střelničná a Ládví do obratiště Sídliště Ďáblice.
  • Linka číslo 6 bude ve směru z centra zkrácena do zastávky Dělnická, dále bude pokračovat jako linka číslo 14 směrem Spořilov.
  • Linka číslo 14 bude ve směru z centra zkrácena do zastávky Dělnická a dále pokračovat jako linka číslo 6 směr Kubánské náměstí.

K výluce plánuje Praha informační letáky a na dotčené zastávky nasadí informátory v označených vestách. Podrobnější informace budou dostupné na stránkách DPP a na infolince dopravního podniku: 296 191 817.

Domů
Sdílet
Diskuse