Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Adamkovičová
23. března 2024 16:43
Čas čtení 1:04

Když si vyzvedával pizzu, kurýrka mu ukousla palec. „Bylo to, jako kdyby ho někdo uřízl motorovou pilou,“ řekl

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Když si vyzvedával pizzu, kurýrka mu ukousla palec. „Bylo to, jako kdyby ho někdo uřízl motorovou pilou,“ řekl
Zdroj: Unsplash/Jordan Nix/volně k užití

Muž je vyučený instalatér, ale kvůli zranění již nemůže pracovat. „Jsem nezaměstnaný. Jsem zadlužený a nevidím světlo na konci tunelu,“ řekl.

Třicetiletá kurýrka Jenniffer Rocha napadla zákazníka Stephena Jenkinsona poté, co si přišel vyzvednout pizzu, kterou mu přinesla. 

Deník The Sun informuje, že si muž zapomněl telefon s kódem pro doručení. Kurýrku to natolik rozrušilo, že se s ním začala hádat, což se jí brzy vymklo z rukou a zákazníka fyzicky napadla. Kousla ho do palce. „Jediné, co si pamatuji, je, že jsem jí třásl s helmou a snažil se ji ze sebe dostat,“ řekl po incidentu vyděšený Jenkinson.

Následovalo něco, co Jenkinson opravdu nemohl očekávat – když ho rozzuřená kurýrka pustila, zvedl zakrvácenou ruku a zjistil, že mu chybí palec. „Bylo to, jako kdyby ho někdo uřízl motorovou pilou,“ říká.

Následně však podstoupil operaci, při níž mu byl zraněný prst rekonstruován odstraněním části palce.

Zůstal bez peněz a rodiny

Zákazník navíc pracuje manuálně. V důsledku vážného zranění nyní nemůže plně vykonávat svou práci instalatéra. Tvrdí, že je po incidentu „finančně zruinován“. „Jsem nezaměstnaný. Jsem zadlužený a nevidím světlo na konci tunelu,“ řekl. Podle BBC dokonce krátce po nešťastné nehodě ztroskotal jeho vztah s partnerkou, s níž má několikaměsíční dítě.

18. dubna 2024 17:43 Čas čtení 1:52 Guardian píše o Praze. Pozastavil se nad rostoucím bezdomovectvím Guardian píše o Praze. Pozastavil se nad rostoucím bezdomovectvím

Dodavatelská společnost mu neposkytla žádné finanční odškodnění, protože není právně odpovědná za agresivní chování zaměstnanců. Podle BBC u společnosti však ani zaměstnaná nebyla, údajně pracovala jako náhradní kurýrka a používala zaměstnanecký účet někoho jiného.

Advokát oběti se domnívá, že společnosti by měly provádět prověrky všech lidí, kteří pro ně pracují, a za jejich chování by měly být spoluzodpovědné.

Domů
Sdílet
Diskuse