Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
23. března 2024 17:30
Čas čtení 0:32

Halucinace a kolapsové stavy. Učitelky v mateřské škole na Plzeňsku se údajně předávkovaly HHC

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Halucinace a kolapsové stavy. Učitelky v mateřské škole na Plzeňsku se údajně předávkovaly HHC
Zdroj: Unsplash/Elsa Olofsson/volně k užití

Policisté vyšetřují okolnosti oslavy, která se v pátek večer odehrála v mateřské škole v Holýšově na Plzeňsku. Tři tamní učitelky se měly předávkovat dávkou HHC.

Podle informací serveru Novinky.cz se jednalo o nepovedený večírek, který se vymkl kontrole. Tři učitelky měly mít halucinace i kolapsové stavy. „Dvě osoby jsme převáželi z Domažlicka do Fakultní nemocnice Plzeň a jednu do nemocnice Stod,“ řekla Novinkám mluvčí zdravotních záchranářů Mária Svobodová. 

13. února 2024 16:00 Čas čtení 5:33 „Nejhorší trip v životě po jediném HHC bonbonu.“ Zkoumali jsme, jaký stav zažiješ po HHC a proč látka tolik škodí „Nejhorší trip v životě po jediném HHC bonbonu.“ Zkoumali jsme, jaký stav zažiješ po HHC a proč látka tolik škodí

Případ nyní vyšetřují policisté. Podle mluvčího plzeňské policie Ondřeje Hodana se jednalo o personál školního zařízení. „Podle zatím zjištěných skutečností mělo k celé věci dojít až po skončení pracovní doby,“ uvedl. Podle webu Krimi Plzeň se mělo jednat o oslavu asi 10 lidí, z nichž tři učitelky experimentovaly s HHC a předávkovaly se. 

8. března 2024 12:15 Čas čtení 0:32 Obchod s HHC produkty v Plzni vzali útokem důchodci. Nakoupili náplně do vaporizérů i bonbony Obchod s HHC produkty v Plzni vzali útokem důchodci. Nakoupili náplně do vaporizérů i bonbony

Za poslední dobu se jedná již o druhý případ, kdy se o Plzeňsku mluví v souvislosti s HHC. Na začátku března médii oběhla zpráva o plzeňském obchodě Cannaland, který vzali útokem senioři ve snaze vyzkoušet látku ještě před jejím zákazem. 

Domů
Sdílet
Diskuse