Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Vondráková
25. března 2024 11:10
Čas čtení 0:34

Začal prodej letenek z Karlových Varů do Tel Avivu, létat se bude od května

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Začal prodej letenek z Karlových Varů do Tel Avivu, létat se bude od května
Zdroj: Freepik/volně k použití

Online prodejci nyní nabízí zvýhodněné letenky na nové pravidelné lince z Karlových Varů do izraelského Tel Avivu. První let je plánován na 23. května.

Linka by měla létat jednou týdně, a to vždy ve čtvrtek ve 21:10, přílety pak budou plánovány o hodinu dříve. Karlovarské letiště na lince spolupracuje s cestovní kanceláří Overseas Travel. „Přímý let umožní, aby se izraelští turisté dostali napřímo do UNESCO lázeňského trojúhelníku, což zvýší jejich cestovní komfort.

24. března 2024 16:01 Čas čtení 0:21 Miliardář Janeček měl autonehodu. V luxusním BMW vyletěl ze silnice a srazil sloup Miliardář Janeček měl autonehodu. V luxusním BMW vyletěl ze silnice a srazil sloup

Pro české turisty a businessmany tato linka rozšíří škálu možností, jak se mezi oběma zeměmi letecky pohybovat,“ uvedl v tiskové zprávě Piri Karnier, generální ředitel společnosti Overseas Travel.

Z nové linky má radost i hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek. „Pro kraj je to skvělá zpráva a já pevně věřím, že se tím pro nás zvýší objem incomingového turismu,“ prohlásil. Letenky jsou k dostání u online prodejců typu Kiwi, Kayak, Skyscanner a další. Tel Aviv se tak stane sedmou destinací, do které se bude možné z letiště dostat. Momentálně nabízí také lety do Turecka, Bulharska, Řecka a Tuniska.

Domů
Sdílet
Diskuse