Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
5. dubna 2024 14:27
Čas čtení 0:27

Oblíbenost Voyo roste. Kolik lidí už si ho v Česku a na Slovensku platí?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Oblíbenost Voyo roste. Kolik lidí už si ho v Česku a na Slovensku platí?
Zdroj: VOYO Originál

Streamovací službu Voyo si v polovině března platilo více než 800 tisíc uživatelů. Její oblíbenost v Česku i na Slovensku rekordně roste. Poměřovat se může i s globální konkurencí.

„Vnímám jako obrovský úspěch, že Voyo za pouhé tři roky od restartu překonalo hranici osm set tisíc předplatných a už se s přehledem může na našem trhu poměřovat i s nejsilnějšími globálními hráči,“ tvrdí generální ředitel TV Nova Daniel Grunt.

5. dubna 2024 11:02 Čas čtení 0:45 Nová platforma chce mladou generaci nalákat k volbám. Zapojily se i známé osobnosti Nová platforma chce mladou generaci nalákat k volbám. Zapojily se i známé osobnosti

Průměrný čas strávený na službě Voyo je téměř 15 hodin týdně. Voyo nashromáždilo podle ředitelky digitálních aktivit Lucie Oravčíkové od 17. března 2023 do 17. března 2024 603 milionů videozhlédnutí.

Obsah točený pro Voyo také získává různá ocenění, několik titulů bylo nominováno na Českého lva, největší ocenění letos získala minisérie Matematika zločinu, která skleněnou sošku vyhrála. Voyo kromě minisérií nabízí také archiv pořadů TV Nova, živé vysílání TV Nova a TV Markíza a přes 800 českých filmů.

Domů
Sdílet
Diskuse