Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
5. dubna 2024 15:37
Čas čtení 0:32

Půlmaraton v Praze naruší dopravu. Podívej se, kde budou omezení

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Půlmaraton v Praze naruší dopravu. Podívej se, kde budou omezení
Zdroj: New Balance/propagační materiál

V dubnu se v Praze poběží tradiční půlmaraton. Způsobí omezení dopravy především v centru města. Ovlivní také městskou hromadnou dopravu.

15 tisíc běžců proběhne Prahou 6. dubna v 10:00. Start i cíl bude na Bubenském nábřeží vedle holešovické tržnice v Praze 7. Ukončení se předpokládá kolem 13. hodiny. Trasa povede Prahou 1, 2, 5, 7 a 8, zejména kolem Vltavy.

5. dubna 2024 13:41 Čas čtení 0:23 Léto přinese extrémní vlny veder. Jev El Niňo vystřídá La Niňa Léto přinese extrémní vlny veder. Jev El Niňo vystřídá La Niňa

V oblastech závodu bude s předstihem platit zákaz parkování. Auta, která zde zůstanou, budou odtažena. Komunikace, po kterých se poběží, zůstanou během závodu uzavřeny pro veškerý provoz, dopravu bude řídit policie.

V Praze 1 se uzavírky týkají Čechova mostu, náměstí Curieových, ulice 17. listopadu, náměstí Jana Palacha, ulice Křižovnické, Smetanova nábřeží, mostu Legií, Masarykova nábřeží, ulice Národní, 28. října, Na Příkopě, Celetné, Staroměstského náměstí, Pařížské, Dvořákova nábřeží, nábřeží Ludvíka Svobody a Těšnovského tunelu.

Informace o všech změnách jsou dostupné na webu Dopravního podniku hl. m. Prahy. Podrobnosti k závodu 1/2Maraton Praha 2024 jsou k dispozici na webu pořadatele.

Domů
Sdílet
Diskuse