Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
7. dubna 2024 v 12:42
Čas čtení 0:47

Ivan Korčok se podělil o první silné emoce z výsledků voleb: Je zklamaný z kampaně svého protikandidáta

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Ivan Korčok se podělil o první silné emoce z výsledků voleb: Je zklamaný z kampaně svého protikandidáta
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Ivan Korčok popřál Pellegrinimu, aby byl dobrým slovenským prezidentem.

Neúspěšný slovenský prezidentský kandidát Ivan Korčok zveřejnil na Facebooku emotivní status, ve kterém odhaluje své pocity z výsledků voleb. Peteru Pellegrinimu popřál, aby byl během svého prezidentování dobrým a nestranným prezidentem, který nebude poslouchat ničí příkazy.

„Pokud jde o mě, ano, jsem zklamaný z prohry. Ale mnohem více jsem rozčarován z toho, že můžete uspět s takovou kampaní, jakou jsme viděli u vítěze. I to, včetně vytváření mého obrazu válečného kandidáta v souvislosti s Ukrajinou a smrtí, v souvislosti s Gazou si Peter Pellegrini nese s sebou do prezidentského úřadu. Je to jeho osobní hypotéka,“ napsal na sociální síti.

Korčok si myslí, že jedním z důvodů, proč Pellegrini vyhrál volby, je mobilizace strachu. Tvrdí, že Pellegrini věděl, že se lidé bojí války, a proto z ní udělal hlavní heslo své volební kampaně.

„Mám obavy o Slovensko. Ne proto, že jsem prohrál. Ale mám obavy, protože trend směřování země, její úpadek, relativizace hodnot a odklon od liberální demokracie nejenže dostal zelenou, ale dostal silný vítr do zad. Takto vidím výsledek včerejších voleb,“ píše Korčok.

31. května 2024 v 15:30 Čas čtení 3:42 Co si pustit o víkendu: Čekání na Bridgertony ti zkrátí jiná kostýmní romance a vlny udělá i nový true crime Co si pustit o víkendu: Čekání na Bridgertony ti zkrátí jiná kostýmní romance a vlny udělá i nový true crime

Ve statusu poděkoval celému svému týmu a všem dobrovolníkům, podporovatelům a voličům. „Slovensko je naše vlast a doufám, že se mi to podařilo alespoň připomenout,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse