Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
8. dubna 2024 9:36
Čas čtení 0:23

Muž kvůli zlomenému srdci zničil zastávku MHD. Odvezli ho strážníci

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž kvůli zlomenému srdci zničil zastávku MHD. Odvezli ho strážníci
Zdroj: Wikimedia Commons / volně k použití

Opilý mladík v Brně si vybíjel svůj žal na přístřešku na zastávce. Pětadvacetiletý muž rozbil skleněnou tabuli a sprostě u toho vykřikoval. Strážníky urážel a snažil se odejít. Nakonec skončil v poutech.

Incident proběhl v sobotu v Klobásově ulici. „Tři svědci popsali přivolaným strážníkům, že někdo demoloval přístřešek na zastávce Čermákova,“ řekl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

7. dubna 2024 17:30 Čas čtení 0:43 Naprostý extrém. Česko dnes zažilo první letošní tropický den, bylo přes 30 stupňů Naprostý extrém. Česko dnes zažilo první letošní tropický den, bylo přes 30 stupňů

„Žena, která událost pozorovala, ho údajně viděla nejméně sedmkrát do skla tabule kopnout a tlouct loktem,“ řekl Ghanem. Po příjezdu strážníků se posadil, policisty urážel a poté chtěl odejít.

„Snažil se přitom odstrčit strážníka, a ten ho proto spoutal. Muž nadýchal 2,76 promile alkoholu a svoje chování omlouval tím, že ‚měl nervy‘ po rozchodu s dívkou,“ dodal strážník.

Chování mladíka míří do správního řízení. Za majetkový přestupek mu hrozí pokuta až 50 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse