Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
11. dubna 2024 19:19
Čas čtení 0:30

Hygiena zavřela prodejnu v Rakovníku. Našla tam plíseň a myši

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hygiena zavřela prodejnu v Rakovníku. Našla tam plíseň a myši
Zdroj: Česká zemědělská a potravinářská inspekce

Česká státní zemědělská a potravinářská inspekce uzavřela maloobchod v Rakovníku. Objevila zde myši a plíseň.

Inspektoři maloobchodní prodejnu potravin ZLEVNĚNKA (BestPrice Food, s. r. o.) uzavřeli minulý týden. Podle zprávy zde zjistili výskyt živých hlodavců a hmyzích škůdců a potraviny, které jimi byly kontaminované.

11. dubna 2024 9:05 Čas čtení 0:40 Rauch ukončil plánovanou spolupráci s Jasminou Alagič, důvodem byla podpora Pellegriniho Rauch ukončil plánovanou spolupráci s Jasminou Alagič, důvodem byla podpora Pellegriniho

Obchod neměl zajištěný přístup k teplé vodě, tudíž nebyla možnost hygienicky očistit nádobí a náčiní, které do styku s potravinami přišlo, nebo si umýt ruce.

„Dále jsme na místě zjistili výskyt plísní, které se tvořily nejen na stropě a na stěnách v zázemí prodejny, ale i přímo na povrchu některých potravin, což je patrné i z pořízené fotodokumentace,“ uvedl úřad na sociální síti.

Domů
Sdílet
Diskuse