Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
14. května 2024 v 17:25
Čas čtení 0:29

Kurýr rozvážel jídlo opilý. V krvi měl téměř smrtelnou dávku alkoholu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Kurýr rozvážel jídlo opilý. V krvi měl téměř smrtelnou dávku alkoholu
Zdroj: Freepik/ jcomp/ volně k užití

Policisté ho našli před pražskou O2 arenou. Nadýchal přes pět promile.

O případu informovali na sociální síti. Poté, co ho našli, nejprve zjišťovali, zda došlo k dopravní nehodě. „Muž po nějaké době připustil, že asi spadl z kola sám, protože vypil velké množství alkoholu,“ uvedli. Strážníci také dodali, že vedle muže a jeho kola nalezli i box na potraviny a nedopitou láhev tvrdého alkoholu.

Opilého muže nejprve zkontrolovala záchranná služba a poté byl převezen na záchytnou stanici. Druhý den muž na stanici sdělil, že si z předchozího dne nic nepamatuje. Případ již řeší státní policie.

14. května 2024 v 14:56 Čas čtení 0:51 Peníze pod polštářem se budou hodit. Ekonomové varují před další vlnou inflace Peníze pod polštářem se budou hodit. Ekonomové varují před další vlnou inflace

Zda se mu jídlo podařilo doručit, policie neupřesnila. Jasné však je, že muž toho musel vypít opravdu hodně. V krvi měl totiž téměř neuvěřitelných pět promile, odborníci přitom za život ohrožující považují již hranici čtyř promile. Záleží však na organismu jedince.

Domů
Sdílet
Diskuse