Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Karolína Fejtová
24. května 2024 10:16
Čas čtení 0:25

Neštěstí v oblíbené letní destinaci. Zřícení terasy si vyžádalo čtyři oběti, další lidé jsou zraněni

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Neštěstí v oblíbené letní destinaci. Zřícení terasy si vyžádalo čtyři oběti, další lidé jsou zraněni
Zdroj: TASR

Ve čtvrtek večer se zřítila část přímořské restaurace v letovisku Playa de Palma na Mallorce.

Na místě zemřeli nejméně čtyři lidé a dalších 27 je zraněných. Většina z nich jsou cizinci či turisti. „Podle informací z našeho honorárního konzulátu v Palma de Mallorca by mezi oběťmi neměli být občané ČR,“ uvedl pro TN.cz mluvčí ministerstva zahraničí Daniel Drake. Na místě jsou zdravotníci, hasiči a psychologové. 

23. května 2024 18:58 Čas čtení 0:44 Stevard natáčel malou dívku na záchodě. Aerolinky tvrdí, že si za to může sama Stevard natáčel malou dívku na záchodě. Aerolinky tvrdí, že si za to může sama

Příčina katastrofy zatím není jasná. Dle španělských médií se zřítila terasa dvoupatrové restaurace, agentura Reuters zase říká, že se zřítila střecha. Španělský premiér Pedro Sanchéz vyjádřil soustrast rodinám obětí. K neštěstí došlo po osmé hodině večer.

Plážová restaurace Medusa Beach Club je na promenádě v oblíbené destinaci Playa de Palma, která leží jižně od hlavního města Palma.

Domů
Sdílet
Diskuse