Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna-Marie Hanzlíková
27. května 2024 v 8:45
Čas čtení 0:23

Obchody reagují na hokejové zlato. Nabízí levnější pivo i chléb

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Obchody reagují na hokejové zlato. Nabízí levnější pivo i chléb
Zdroj: Unsplash/Timothy Dykes/volně k užití

„No a co, chleba levnější nebude,“ zní oblíbená hláška těch, kteří hokejem nežijí. Řetězce reagují na nedělní vítězství a nabízí slevy třeba právě i na zmíněný chléb.

Pečivo zlevnil konkrétně online supermarket Rohlík. Akci nabídl už včera, tedy nezávisle na tom, zda by včerejší finále domácí tým vyhrál, nebo ne. Zájemci*zájemkyně za něj zaplatí o dvacet korun méně, slevu uplatní se speciálním kódem na zboží v kategorii chleba.

16. května 2024 v 12:46 Čas čtení 1:05 Přijď do Penny v převleku včelaře a získej slevu. Ponižující, kritizují lidé Přijď do Penny v převleku včelaře a získej slevu. Ponižující, kritizují lidé

Podobně zareagoval i řetězec Penny. Ten nabízí slevu na pivo. Celé pondělí ho zákazníci*zákaznice koupí s desetiprocentní slevou.

Nedělní večer se nesl ve znamení finále mistrovství světa v hokeji. To ovládl český tým, který získal titul po 14 letech. Bronzové medaile z letošního šampionátu si odvezli Švédové, kteří v nedělním boji o třetí místo v neděli zdolali Kanadu 4:2.

Domů
Sdílet
Diskuse