Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
13. června 2024 v 16:57
Čas čtení 0:50

Využij léto naplno. Na vybrané kurzy ti stát přispěje desetitisíce korun

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Využij léto naplno. Na vybrané kurzy ti stát přispěje desetitisíce korun
Zdroj: ASPEN.PR/propagační materiál/volně k užití

Pro zájemce a zájemkyně o doplnění vzdělání, zvýšení kvalifikace či nastartování nové kariéry má stát výhodnou nabídku. Zaplatí až 82 procent částky za kurz, a to až do výše 50 tisíc korun.

Nabídka je dostupná komukoliv, kdo se chce vzdělávat. Stát ti zaplatí, když budeš chtít pracovat, podnikat, studovat, hledat práci, nebo být na rodičovské dovolené.cVzdělávat se třeba můžeš v oblasti práce s daty v Excelu či Power BI.

13. června 2024 v 13:45 Čas čtení 0:46 Samosběr třešní: Koukni, kde je pořídíš nejlevněji nebo zdarma Samosběr třešní: Koukni, kde je pořídíš nejlevněji nebo zdarma

„V posledních letech pracujeme stále s většími objemy dat. Tím vzniká na pracovníky tlak na rozvoj pokročilejších dovedností například v Excelu, Power BI nebo firemních databázích. Hybridní způsob práce s sebou zase přináší potřebu umět využívat aplikace jako Microsoft Teams a SharePoint. Stále více firem potřebuje specialisty a specialistky, kteří se umějí postarat o data a vytěžit z nich potřebné informace. K tomu může pomoci i rozvoj znalostí v oblasti AI,“ řekl Jan Dvořák, výkonný ředitel Počítačové školy GOPAS.

Kurzy také nabízí zaučení v grafických programech a programování. „Stále více firem potřebuje specialisty, kteří se umějí postarat o data a vytěžit z nich potřebné informace, vyznají se v cloudových technologiích a řešeních nebo mají znalosti o konceptech využití umělé inteligence a strojového učení,“ říká Dvořák a dodává: „A kurzy Excelu jsou pak dlouhodobě jedny z nejžádanějších a tím pádem také nejpotřebnějších školení vůbec.“

13. června 2024 v 12:15 Čas čtení 0:29 Ryanair spustil bleskový výprodej, platí jen jeden den. Koukni, kam se dostaneš nejlevněji Ryanair spustil bleskový výprodej, platí jen jeden den. Koukni, kam se dostaneš nejlevněji

K přihlášení do kurzu stačí vyplnit přihlášku. Úřad práce ti na kurz pak částečně přispěje. Získat můžeš příspěvek až 50 tisíc korun. Více o jednotlivých kurzech a podmínkách účasti najdeš ve článku.

Domů
Sdílet
Diskuse