Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
refresher team
19. června 2024 v 17:13
Čas čtení 0:46

AKTUÁLNĚ: Útočník v Praze napadl nožem šest lidí. Policie jej zadržela, vyloučila terorismus

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

K incidentu došlo na čerpací stanici v pražských Holešovicích. Útočník zde měl podle policie napadnout celkem šest lidí.

Aktualizováno 17:40 – Záchranná služba ošetřila tři lidi, jednoho přepravila do nemocnice. Další dvě osoby záchranná služba zkontrolovala, nicméně nebylo nutné transportovat je do nemocnice. Případem se v současnosti zabývá policie, která zadržela 52letého muže. Motiv útoku v tuto chvíli není znám.

„Vyjížděli jsme k napadení, v péči jsme měli muže, který utrpěl řezná poranění v horní části těla. Byl mimo ohrožení života a ve stabilizovaném stavu byl převezen do nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

„Z dosud nezjištěných příčin muž na čerpací stanici napadl motorkáře nožem a způsobil mu řezná poranění v oblasti krku. Kriminalisté prošetřováním celého případu zjistili, že ještě před samotným útokem muž napadl dalších pět osob,“ upřesnil později mluvčí policie Jan Rybanský.

9. října 2024 v 15:00 Čas čtení 4:31 Praha zbořená. Podívej se na ikonické stavby, které už dnes v našem hlavním městě nenajdeš Praha zbořená. Podívej se na ikonické stavby, které už dnes v našem hlavním městě nenajdeš

„Zadržený muž je z uvedené lokality, je pod vlivem alkoholu a nyní můžeme vyloučit, že by cokoliv nasvědčovalo terorismu,“ doplnili policisté krátce po 17. hodině.

Jako první s informací, že došlo k útoku nožem, přišel server Aktu.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse