Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Anna Vondráková
24. června 2024 v 17:57
Čas čtení 0:29

Další člen královské rodiny skončil v nemocnici. Utrpěl otřes mozku

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Další člen královské rodiny skončil v nemocnici. Utrpěl otřes mozku
Zdroj: Getty Images

Podle Buckinghamského paláce je v pořádku a měl by se rychle zotavit.

O incidentu informovalo BBC. Podle vyjádření, které palác poskytl, utrpěla princezna na svém pozemku v hrabství Gloucestershire lehké zranění hlavy a otřes mozku. Zdroje BBC naznačují, že její zranění odpovídá nárazu koňskou hlavou nebo nohou.

24. června 2024 v 14:37 Čas čtení 0:48 Prázdniny jsou tady a Prahu čekají výluky. Podívej se, kudy tramvaje nepojedou Prázdniny jsou tady a Prahu čekají výluky. Podívej se, kudy tramvaje nepojedou

Na pozemek byla zavolána záchranná služba a princezna Anne byla převezena do nemocnice Southmead v Bristolu. Podle informací tam preventivně zůstane na pozorování ještě pár dní.

„Král byl pečlivě informován a připojuje se k celé královské rodině, která princezně přeje co nejrychlejší uzdravení,“ dodal Buckinghamský palác v prohlášení. Král se sám momentálně léčí s rakovinou, své povinnosti však nadále plní. 

Rakovinu lékaři diagnostikovali i princezně Kate, která se na chvíli z veřejného života stáhla, nedávno se však i s rodinou ukázala na vojenské přehlídce u příležitosti oslav králových narozenin.

Domů
Sdílet
Diskuse