Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
27. června 2024 v 17:23
Čas čtení 0:37

Učitelka zaslechla praskání a odvedla děti ze třídy. Chvíli nato se zřítil strop

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Učitelka zaslechla praskání a odvedla děti ze třídy. Chvíli nato se zřítil strop
Zdroj: Unsplash / Feliphe Schiarolli

Ve Chvalské škole ve Stoliňské ulici spadl sádrokartonový strop. Učitelka vyvedla děti ze třídy, když začala slyšet praskání.

K pádu stropu došlo před třináctou hodinou, ve třídě se nacházelo 25 dětí a učitelka, která svou pohotovou reakcí zachránila zdraví a životy mnohých. Na místo do Horních Počernic dorazili hasiči a záchranáři s lékařem, inspektorem a speciálem Fénix, který pojme více lidí.

„Měli jsme v péči jednu osobu a tři děti. Jednalo se o akutní reakce na stres a drobné subjektivní nevolnosti,“ řekl mluvčí pražské záchranky Karel Kirs. Dospělá osoba v péči záchranářů je učitelka. Nikdo nebyl zraněn.

27. června 2024 v 14:34 Čas čtení 0:42 Pražská Hostivař bude mít nové centrum. Mrkni se, jak oživení bude vypadat Pražská Hostivař bude mít nové centrum. Mrkni se, jak oživení bude vypadat
27. června 2024 v 16:21 Čas čtení 0:33 Policie prohledává byt německého politika v Praze. Je podezřelý z praní špinavých peněz Policie prohledává byt německého politika v Praze. Je podezřelý z praní špinavých peněz
27. června 2024 v 15:25 Čas čtení 0:52 Výstraha na čtvrtek: Česko zasáhnou silné bouřky Výstraha na čtvrtek: Česko zasáhnou silné bouřky

Nyní se případem zabývají policisté a kriminalistický technik. Bude se zjišťovat, jak je možné, že strop spadl. Ze školy nakonec bylo evakuováno 119 osob.

Domů
Sdílet
Diskuse