Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ilona Hobzová
18. července 2024 v 9:05
Čas čtení 0:41

PŘEHLED: Tyto nové značky přišly do Česka v roce 2024, vede kosmetika a gastro

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
PŘEHLED: Tyto nové značky přišly do Česka v roce 2024, vede kosmetika a gastro
Zdroj: Shutterstock

Na český maloobchodní trh vstoupilo během první poloviny letošního roku rekordních dvacet značek.

Pokud se podíváme na meziroční srovnání, jde o rekordní počet nově příchozích značek. Největší počet zastupuje kosmetický sektor (šest) a gastronomie (pět). Celkem 19 z nich najdeš v Praze, jedna otevřela v outletovém centru Hatě u Znojma. Vyplývá to z tiskové zprávy Cushman & Wakefield.

17. července 2024 v 13:00 Čas čtení 5:49 Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví

Asi nejvýznamnější byl vstup značek Balmain Hair Couture, Parfums Christian Dior a Le Labo. V sekci kosmetiky dále vstoupily značky Sister’s Aroma z Ukrajiny a Spa Ceylon ze Srí Lanky. A novinky budou pokračovat i nadále. 

„Můžeme potvrdit, že dále vedeme jednání s několika luxusními a prémiovými značkami kosmetiky, jež mají zájem o vstup na český trh. Tento trend ukazuje, že Česká republika se stává stále atraktivnější destinací pro luxusní značky, které zde vidí rostoucí potenciál,“ uvedl Jan Kotrbáček, partner a vedoucí týmu pronájmu maloobchodních prostor pro střední a východní Evropu Cushman & Wakefield.

18. července 2024 v 7:28 Čas čtení 0:24 Panenka pro děti obsahuje toxickou látku. Ublížit může pouhý dotek Panenka pro děti obsahuje toxickou látku. Ublížit může pouhý dotek

Z gastronomických konceptů otevřel v Česku slovenský fast food Amerikanos, ukrajinský fine dining Nai, maďarský The Box Donut, turecké cukrovinky Malatya Pazari či bubble tea Makamaka. Nejočekávanějším vstupem bude americký fast food Five Guys.

značky
Zdroj: Tisková zpráva Cushman & Wakefield
Domů
Sdílet
Diskuse