Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
18. července 2024 v 16:09
Čas čtení 0:38

Filip Turek přichycen při lži. Záznam prozradil, že si na evropskou hymnu stoupl

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Filip Turek přichycen při lži. Záznam prozradil, že si na evropskou hymnu stoupl
Zdroj: Profimedia

Europoslanec koalice Přísaha a Motoristé přitom na sociálních sítích tvrdil opak.

„Hrají nějakou skladbu, kterou úplně neznám, a všichni si stoupli. Já si stoupám na jinou,“ napsal k fotografii na Facebooku. Ta údajně zobrazuje, jak na půdě europarlamentu zrovna hraje melodie převzatá z Deváté symfonie Ludwiga van Beethovena, známá jako Óda na radost, kterou už v roce 1985 vedoucí představitelé členských států schválili jako oficiální hymnu Evropské unie.

18. července 2024 v 7:00 Čas čtení 9:27 Marcela je prostitutkou už 20 let. V ulici, kde pracuje, jsou v křoví špinavé matrace, použité kondomy i injekční stříkačky Marcela je prostitutkou už 20 let. V ulici, kde pracuje, jsou v křoví špinavé matrace, použité kondomy i injekční stříkačky

U příspěvku tak Filip Turek tvrdí, že on ostatní europoslance nenásledoval a že zůstal sedět. Server Manipulátoři.cz však upozorňuje, že podle videozáznamu, který na YouTube kanále zveřejnila agentura Reuters, minimálně na chvíli stál. Není jisté, zda si poté sedl, jelikož ze záběru následně zmizí. Minimálně na chvíli se však postavil. 

18. července 2024 v 13:00 Čas čtení 4:27 Drahé Chorvatsko. Zmapovali jsme, jak narostly ceny potravin i v restauracích – někde i dvojnásobně Drahé Chorvatsko. Zmapovali jsme, jak narostly ceny potravin i v restauracích – někde i dvojnásobně

Před pár dny na sebe čerstvý europoslanec upozornil také vyjádřením k pokusu o atentát na Donalda Trumpa. „ ‚Liberální‘ dobytci naštěstí opět neuspěli ve své odporné představě demokracie. Dehonestační kampaně a atentáty jsou novodobé praktiky zelených Khmérů,“ okomentoval Filip Turek střelbu na bývalého amerického prezidenta. Jeho komentář mnohé pohoršil, Turek svůj příspěvek na platformě X smazal.

Domů
Sdílet
Diskuse