Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
20. července 2024 v 17:40
Čas čtení 0:38

VIDEO: Turisté v dovolenkovém ráji zažili děsivé momenty. U pobřeží se objevil žralok

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Turisté v dovolenkovém ráji zažili děsivé momenty. U pobřeží se objevil žralok
Zdroj: Unsplash/Marcelo Cidrack/volně k užití

Na Kanárské ostrovy míří každý rok tisíce turistů. Dovolenou však nyní desítkám z nich na Gran Canarii narušil neobvyklý zážitek.

Na videu, které se objevilo na sociálních sítích, vyděšení návštěvníci utíkají pryč od břehu, ke kterému se stále rychleji přibližuje ploutev blíže nespecifikovaného žraloka. Ten se dostane až do mělkých vod a následně se otočí a plave zpět.

18. července 2024 v 13:00 Čas čtení 4:27 Drahé Chorvatsko. Zmapovali jsme, jak narostly ceny potravin i v restauracích – někde i dvojnásobně Drahé Chorvatsko. Zmapovali jsme, jak narostly ceny potravin i v restauracích – někde i dvojnásobně

K incidentu mělo dle stanice CNN Prima NEWS dojít v pondělí večer v turisticky oblíbené oblasti Las Palmas. Záběry se na sociálních sítích v posledních dnech rychle rozšířily. Incident se však dle dostupných informací obešel bez zranění.  

Nejedná se však o první případ tohoto léta. Řada pláží na Gran Canaria musela být kvůli výskytu žraloků uzavřena. V červnu se jeden objevil například v oblastech Melenara a Salinetas a hned v ten samý den další na pláži San Augustin, připomíná server The Sun. 

Domů
Sdílet
Diskuse