Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Karolína Fejtová
30. července 2024 v 16:19
Čas čtení 0:42

Na Královehradecku došlo k nehodě, jeden člověk zemřel

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Hasičský záchranný sbor České republiky zasahoval v úterý dopoledne u vážné nehody v Novém městě nad Metují v ulici Komenského. Na místo dorazili i jednotky požární ochrany, Policie ČR a Městská policie.

Došlo ke střetu osobního vozidla s několika lidmi na ulici, část z nich na místě prováděla stavební práce. Vozidlo značky BMW se nejdříve srazilo s šestačtyřicetiletou chodkyní přecházející silnici po přechodu pro chodce. Vozidlo následně narazilo do dalších třech mužů ve věku 28, 49 a 50 let.

30. července 2024 v 14:03 Čas čtení 1:10 Prezident Pavel udělil první milosti. Celkem už obdržel přes 700 žádostí Prezident Pavel udělil první milosti. Celkem už obdržel přes 700 žádostí

„Osobní vůz skončil nakonec svou jízdu nárazem do zaparkovaného nákladního auta,“ uvedla tisková mluvčí Hasičského záchranného sboru Královehradeckého kraje Martina Götzová. 49letý muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Zbylí dva muži s ženou, která utrpěla vážné zranění, převzali do péče lékaři.

„Řidič (73 let) při dopravní nehodě utrpěl lehké zranění. Alkohol byl u něho vyloučen negativní dechovou zkouškou. Veškeré okolnosti a příčina dopravní nehody jsou nadále v šetření náchodských policistů,“ řekla Karolína Macháčková, tisková mluvčí Policie ČR pro Náchodsko a Rychnovsko.

Domů
Sdílet
Diskuse