Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
31. července 2024 v 12:41
Čas čtení 0:24

Policie obvinila muže ze znásilnění v Havířově, hledá případné další oběti

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie obvinila muže ze znásilnění v Havířově, hledá případné další oběti
Zdroj: Amnesty International/propagační materiál

Kriminalisté obvinili 41letého muže ze sexuálně motivovaných útoků na ženy v Havířově na Karvinsku.

Za přečin znásilnění a výtržnictví mu hrozí až pět let vězení, uvedla dnes mluvčí moravskoslezské policie Daniela Vlčková. Policie zjišťuje, zda napadení nebylo víc, a vyzývá případné oběti, aby se obrátily na linku 158 nebo na nejbližší služebnu.

31. července 2024 v 8:48 Čas čtení 1:01 Samir se na tiskovce Clash of the Stars tvrdě pustil do queer lidí. Zápas mu zrušili Samir se na tiskovce Clash of the Stars tvrdě pustil do queer lidí. Zápas mu zrušili

Muže zadrželi policisté v polovině července. Aby se nemohl vyhýbat stíhání nebo trestnou činnost neopakoval, byl vzat do vazby. Bližší informace k případu nechtějí kriminalisté s ohledem na vyšetřování sdělit.

Policie nevylučuje, že muž mohl spáchat další obdobné skutky. „Proto vyzýváme ženy, které se v Havířově případně jeho okolí staly obětí sexuálně motivovaného napadení a dosud tuto skutečnost neoznámily, aby se obrátily na policii,“ uvedla Vlčková.

Domů
Sdílet
Diskuse