Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Karolína Fejtová
15. srpna 2024 v 17:39
Čas čtení 0:37

Ženská fotbalová liga vstupuje do nové éry. Získala velkého partnera

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Ženská fotbalová liga vstupuje do nové éry. Získala velkého partnera
Zdroj: AC Sparta Praha/se svolením

Prvním generálním partnerem se stala sázková společnost Fortuna, jejíž jméno zároveň soutěž i ponese.

„Ženský fotbal je jednou z priorit FAČR. S Fortunou dlouhodobě spolupracujeme i v dalších oblastech a jsem přesvědčený, že pro ženský fotbal jde o významný milník,“ řekl pro ČT sport předseda asociace Petr Fousek. Dodal, že nebylo možné vypsat tendr, protože Fortuna již s Fotbalovou asociací ČR smlouvu má. Šest let sponzorovala první a druhou ligu mužů.

15. srpna 2024 v 14:41 Čas čtení 1:41 Vakcín proti opičím neštovicím je v Česku dostatek. Ministerstvo je doporučuje cestujícím do Afriky Vakcín proti opičím neštovicím je v Česku dostatek. Ministerstvo je doporučuje cestujícím do Afriky

Asociace se zprávou pochlubila na platformě X: „Nejvyšší ligová fotbalová soutěž žen v Česku vstupuje do své nové éry. Poprvé v historii získala generálního partnera, který se objeví i v názvu soutěže. O víkendu startuje FORTUNA=LIGA.“

Ženskou ligu již třikrát po sobě vyhrála Slavie, v sobotu bude pod novým jménem zahájen další ročník, utká se v něm Slavie s Plzní. Fortuna je partnerem i české ženské reprezentace. 

Domů
Sdílet
Diskuse