Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Ábelová
3. září 2024 v 16:24
Čas čtení 0:27

Známý psycholog Radek Ptáček byl nalezen mrtvý (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Známý psycholog Radek Ptáček byl nalezen mrtvý (Aktualizováno)
Zdroj: Wikimedia Commons/volně k užití

Policie pátrala po známém dětském psychologovi Radku Ptáčkovi, pátrání ale bohužel nemělo šťastný konec.

Radek Ptáček byl nezvěstný od neděle. Před zmizením napsal své manželce několik zpráv, které působily jako loučení. Po zmizení se objevil na jeho facebookovém profilu znepokojivý příspěvek. Následovaly další příspěvky, manželka ale dodala, že profil mu spravují kolegové.

V úterý večer Policie ČR pro stanici CNN Prima NEWS potvrdila, že Ptáče byl nalezen bez známek života. „Pátrání po pohřešovaném 48letém muži má bohužel smutný konec. Muž byl dnes odpoledne nalezen v Praze, bohužel bez známek života,“ informovala policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Radek Ptáček byl profesorem lékařské psychologie, klinickým psychologem a psychoterapeutem. Působil na 1. lékařské fakultě a University of New York in Prague. Od roku 2018 byl prezidentem největšího světového kongresu o ochraně dětí.

Domů
Sdílet
Diskuse