Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Nina Miščíová
8. září 2024 v 12:21
Čas čtení 0:24

Muž podezřelý z únosu Madeleine McCann se přiznal k dalším ohavným činům. Promluvil o několika znásilněních

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Trestanec si momentálně odpykává sedmiletý trest za znásilnění.

Sedmačtyřicetiletý Němec Christian Brueckner, který je podezřelý z únosu a vraždy Madeleine McCann, ve vězení promluvil o několika dalších zvrácenostech, informoval portál Čas. Tříletá Madeleine McCann zmizela ve městě Praia da Luz v Portugalsku v květnu 2007.

5. září 2024 v 7:00 Čas čtení 3:17 Ketaminová královna Jasveen Sangha: smrtelnou dávku drogy měla prodat Matthewovi Perrymu právě ona. Její Instagram přetéká luxusem Ketaminová královna Jasveen Sangha: smrtelnou dávku drogy měla prodat Matthewovi Perrymu právě ona. Její Instagram přetéká luxusem

Christian Brueckner si momentálně odpykává sedmiletý trest za znásilnění důchodkyně Diany Menkes. Právě ve věznici se ale měl chlubit i dalšími svými zvrácenými skutky. Zároveň měl v roce 2004 znásilnit i irskou zástupkyni Hazel Behan. Napadnout ji měl v hotelovém pokoji v Portugalsku v Praia da Rocha.

Trestanci se však jeho sedmiletý trest blíží ke konci. Propuštěn by měl být podle Daily Mail začátkem příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse