Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
dnes 19. září 2024 v 15:43
Čas čtení 0:37

Muž v Brně házel dlažebními kostkami do zdi. Prý se mu nelíbil nápis

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž v Brně házel dlažebními kostkami do zdi. Prý se mu nelíbil nápis
Zdroj: Pixabay/LNLNLN/volně k užití

Neobvyklou situaci řešili o víkendové noci brněnští strážníci, kteří byli přivoláni k hlavnímu nádraží, kde si třicetiletý muž zvolil skutečně nevšední druh zábavy.

Uvedený muž si nastřádal dlažební kostky z poškozeného chodníku a trefoval se jimi do zdi stánku, který se nachází nad jezdícími schody vedoucími do tamního podchodu. Informovala o tom brněnská městská policie na svém webu

23. srpna 2024 v 15:02 Čas čtení 0:35 Lidem v Brně chodí falešné SMSky. Podvodníci se z nich snaží vytáhnout peníze Lidem v Brně chodí falešné SMSky. Podvodníci se z nich snaží vytáhnout peníze

V panelech objektu čekalo na policisty okolo 20 děr. Některé kostky zůstaly zaseklé ve stěně, jiné se zachytily o římsu, další zase popadaly dolů do podchodu. Zbylé skutečně proletěly stěnou dovnitř stánku a jen zázrakem nikoho nezranily. 

Nelíbil se mu nápis 

Ještě podivnější však byla reakce muže, který měl házení na svědomí. Policistům se totiž bez okolků přiznal, a dokonce jim osobně ukázal, kde použitý „materiál“ nasbíral. Následně vysvětlil, že k házení přistoupil, nebo't se mu nelíbil nápis na stěně.

3. července 2024 v 11:00 Čas čtení 4:26 Pizzerie, kvůli kterým se vyplatí přijet do Brna. Čeká tě Itálie na Moravě jak vyšitá Pizzerie, kvůli kterým se vyplatí přijet do Brna. Čeká tě Itálie na Moravě jak vyšitá

Hlídka se rozhodla kontaktovat také správce podchodu, aby zjistil, zda nebyly poškozeny ani jezdící schody. Jejich plnou funkčnost však z důvodu nočních hodin nebylo možné zjistit, stejně tak ani vyčíslit plnou výši způsobené škody. Strážníci tak celou záležitost předali správnímu orgánu. 

Domů
Sdílet
Diskuse