Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
dnes 20. září 2024 v 9:03
Čas čtení 0:39

Teenageři ukradli newyorské metro a nabourali ho. Policie obvinila 17letou dívku, po jejím společníkovi pátrá

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Teenageři ukradli newyorské metro a nabourali ho. Policie obvinila 17letou dívku, po jejím společníkovi pátrá
Zdroj: Unsplash / Sash Margrie Hunt

K velmi neobvyklému incidentu došlo minulý čtvrtek v newyorské čtvrti Queens. Dva teenageři se totiž v jedné z tamních stanic metra zmocnili stojící soupravy.

O případu informovala americká stanice FOX 5, podle níž policie vyhlásila pátrání po chlapci a dívce, kterým se podařilo soupravu rozjet. Následně s ní však nabourali a způsobili škodu na jiné soupravě. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. 

Stanice BBC ve čtvrtek informovala, že se policii podařilo vypátrat 17letou dívku, která byla obviněna z trestného činu obecného ohrožení z nedbalosti. Její společník je aktuálně stále na útěku. 

9. srpna 2023 v 11:00 Čas čtení 0:11 OBRAZEM: Takhle vypadal New York v devadesátkách. Za cool estetikou se skrývala spousta bolesti OBRAZEM: Takhle vypadal New York v devadesátkách. Za cool estetikou se skrývala spousta bolesti

Otázkou zůstává, jakým způsobem se dvojici podařilo se soupravy zmocnit. Policisté také neuvedli, jak dlouhý úsek se výtržníkům podařilo se soupravou ujet, než jejich jízda skončila nehodou. Podobný incident byl přitom hlášen již v lednu ze stanice Forest Hills–71st Avenue, která se nachází rovněž v Queensu. 

Domů
Sdílet
Diskuse