Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eva Thonhauserová
dnes 22. září 2024 v 10:19
Čas čtení 0:38

Kamala Harris vyzvala Donalda Trumpa k další debatě. Exprezident jí poslal jasný vzkaz

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Kamala Harris vyzvala Donalda Trumpa k další debatě. Exprezident jí poslal jasný vzkaz
Zdroj: TASR/AP/John Raoux

Harris a Trump se zatím setkali pouze v jedné debatě na začátku září.

  • Americký republikánský prezidentský kandidát Donald Trump v sobotu odmítl návrh demokratické protikandidátky Kamaly Harris, aby se setkali v další debatě.
  • Debatovat s protikandidátkou odmítl se slovy, že je na to už „příliš pozdě“.
  • Harris přijala pozvání od stanice CNN do říjnové předvolební debaty. Oznámil to v sobotu její volební tým, který zároveň vyzval jejího rivala Trumpa, aby se přidal.

Širší kontext: Harris řekla, že Trump by neměl mít problém souhlasit s debatou. Jde podle ní o stejný formát a nastavení jako při debatě CNN, které se zúčastnil v červnu a prohlásil tehdy, že v ní zvítězil, když chválil moderátory, pravidla a sledovanost CNN.

Druhá debata, na kterou Harris přijala pozvání, se měla uskutečnit 23. října. Harris a Trump se setkali v první a zřejmě v jediné společné předvolební debatě, kterou vysílala stanice ABC, 10. září.


Trump absolvoval v červnu debatu také se současným americkým prezidentem Joem Bidenem, který krátce nato odstoupil ze souboje o prezidentský post. Prezidentské volby v USA budou 5. listopadu.

18. září 2024 v 17:00 Čas čtení 2:24 PŘEHLED: Které celebrity podporují Kamalu Harris a které Donalda Trumpa? PŘEHLED: Které celebrity podporují Kamalu Harris a které Donalda Trumpa?
Domů
Sdílet
Diskuse