Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Magdalena Trajerová
včera 18. září 2024 v 17:00
Čas čtení 2:24

PŘEHLED: Které celebrity podporují Kamalu Harris a které Donalda Trumpa?

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
PŘEHLED: Které celebrity podporují Kamalu Harris a které Donalda Trumpa?
Zdroj: Charley Gallay/Getty Images for Spotify

S blížícími se americkými prezidentskými volbami, které se uskuteční na podzim, vyjadřují podporu oběma kandidátům i známé osobnosti. Podívej se, kdo ze známých tváří podporuje Kamalu Harris a kdo zase bude volit Donalda Trumpa.

Zpěváctvo, herectvo i technologický magnát. Vybrali jsme celkem 10 známých osobností, které podporují jednoho z amerických prezidentských kandidátů. 

16. září 2024 v 12:10 Čas čtení 0:50 Donald Trump přežil další pokus o atentát. Muž ho chtěl zastřelit při hraní golfu Donald Trump přežil další pokus o atentát. Muž ho chtěl zastřelit při hraní golfu
11. září 2024 v 9:59 Čas čtení 1:31 Harris je „horší než Biden“ a Trump je „ostuda“. Kandidáti na hlavu USA se setkali v ostré debatě Harris je „horší než Biden“ a Trump je „ostuda“. Kandidáti na hlavu USA se setkali v ostré debatě
8. září 2024 v 7:05 Čas čtení 0:36 Kdo vyhraje americké prezidentské volby? „Nostradamus“ má jasno, spletl se jen jedenkrát Kdo vyhraje americké prezidentské volby? „Nostradamus“ má jasno, spletl se jen jedenkrát

Kamala Harris

Taylor Swift

„Hlasuji pro Kamalu Harris, protože bojuje za práva a věci, o kterých věřím, že potřebují bojovníka, který by je hájil. Myslím, že je to pevná ruka, nadaná vůdkyně a věřím, že v této zemi můžeme dosáhnout mnohem více, pokud budeme vedeni klidem a ne chaosem,“ napsala na svůj Instagram Taylor Swift. V příspěvku se zároveň označila za „bezdětnou kočičí dámu“, čímž narážela na frázi, kterou dříve použil Trumpův protikandidát JD Vance ke kritice demokratů.

Taylor Swift
Taylor Swift Zdroj: Gregor Fischer/TAS24/Getty Images

Billie Eilish

Billie Eilish společně se svým bratrem Finneasem veřejně podpořila Kamalu Harris. „Volíme Kamalu Harris a Tima Walze, protože bojují za ochranu naší reprodukční svobody, naší planety a naší demokracie,“ uvedla zpěvačka ve videu na Instagramu, které vydala v Národní den registrace voličů. Její bratr pak ve videu varoval před Trumpovou „nebezpečnou“ agendou Projektu 2025. „Hlasujte, jako by na tom závisel váš život, protože to tak je,“ uzavřela Eilish video.

Charli XCX

Britská zpěvačka se k podpoře Harris přihlásila příspěvkem na své síti X, když zveřejnila tři slova: „Kamala IS brat.“ Marketingový tým Kamaly Harris na to konto změnil do zelenočerných barev zpěvaččina aktuálního alba Brat.

Charli XCX
Zdroj: Jed Cullen/Dave Benett/Getty Images/Atlantic Recording Corporation/propagační materiál
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse