Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
refresher team
dnes 23. září 2024 v 9:09
Čas čtení 0:33

Ivan Bartoš končí v čele Pirátů. Strana si bude volit nové vedení

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Ivan Bartoš končí v čele Pirátů. Strana si bude volit nové vedení
Zdroj: Česká pirátská strana / volně k užití

Předsednictvo vládních Pirátů včetně vicepremiéra Ivana Bartoše v neděli večer oznámilo na stranickém internetovém fóru svou rezignaci.

Vedení tak reagovalo na značný neúspěch nejen čerstvě v krajských volbách, ale i těch do Evropského parlamentu. Kromě Bartoše i místopředsedkyně Klára Kocmanová, Markéta Gregorová a Dominika Poživilová Michailidu ještě stranu povedou do výběru nového vedení, který by se měl uskutečnit 9. listopadu.

„I když celostátní preference přisuzují opakovaně Pirátům solidní podporu, série neúspěchů Pirátů v posledních dvou volbách je pro mě osobně velkou ránou a zároveň zprávou, že je potřeba nový vítr ve vedení strany. Proto jsem se rozhodl rezignovat na post předsedy a v nadcházející volbě se o tento post ucházet nebudu,“ uvedl Ivan Bartoš.

22. září 2024 v 17:08 Čas čtení 0:25 Podvodník vytáhl z lidí prostřednictvím SMS zpráv desítky tisíc korun. Na tento trik si dej pozor Podvodník vytáhl z lidí prostřednictvím SMS zpráv desítky tisíc korun. Na tento trik si dej pozor
Zpět
Sdílet
Diskuse