Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
včera 13. října 2024 v 13:59
Čas čtení 0:32

Zemřel DJ Jackmaster. Bylo mu 38 let

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zemřel DJ Jackmaster. Bylo mu 38 let
Zdroj: Getty images/ Skip Bolen/ WireImage

Proslavil se hraním v klubech v Glasgow a byl spoluzakladatelem nahrávací společnosti Numbers.

Skotský DJ a producent Jack Revill přezdívaný Jackmaster zemřel na Ibize. Dle jeho rodiny podlehl „komplikacím způsobeným náhodným zraněním hlavy.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jack Revill (@jackmaster)

Hrát začal v klubech už ve 13 letech. V mládí pracoval v prestižním obchodě s gramodeskami Rubadub, kde také získal svou přezdívku. „K hudbě jsem se dostal proto, že miluji tanec. Myslím, že v tuto chvíli je to ale ztracená umělecká forma,“ řekl.

Během svého života získal hned několik prestižních ocenění, v roce 2014 byl dokonce zvolen nejlepším dýdžejem podle Magazinu Best of British Awards.

„S hlubokým zármutkem potvrzujeme předčasnou smrt Jacka Revilla, kterému mnozí říkají Jackmaster. I když je rodina hluboce dojata obrovskou podporou od přátel, kolegů a fanoušků, laskavě žádá o soukromí, aby se vyrovnala s nesmírným smutkem z této ničivé ztráty,“ uvedla rodina v prohlášení. 

Domů
Sdílet
Diskuse