Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
dnes 19. října 2024 v 9:45
Čas čtení 1:01

Nova odmítla vysílat zápas Hany Gelnarové kvůli jejímu videu s hajlováním

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nova odmítla vysílat zápas Hany Gelnarové kvůli jejímu videu s hajlováním
Zdroj: Instagram/hanka_gelnarova

Influencerka nedávno na sítích zveřejnila video, ve kterém hajluje. Televize Nova uvedla, že takové chování nebude tolerovat a její zápas neodvysílá.

Polská bojová organizace KSW v sobotu pořádá svůj 99. turnaj. Přenos bude vysílat i česká televizní stanice Nova Sport. Jeden z osmi zápasů ale bude na programu chybět. A to zrovna ten, ve kterém se představí česká zápasnice Hana Gelnarová proti Dominice Steczkowské.

15. října 2024 v 12:15 Čas čtení 0:51 Zápasník MMA Patrik Kincl měl vážnou nehodu. Jeho auto skončilo převrácené na střeše Zápasník MMA Patrik Kincl měl vážnou nehodu. Jeho auto skončilo převrácené na střeše
13. října 2024 v 10:07 Čas čtení 0:00 Koukni na fotky z Oktagonu 62: Trhnul rekord ve sledování, Kincl svůj zápas prohrál Koukni na fotky z Oktagonu 62: Trhnul rekord ve sledování, Kincl svůj zápas prohrál
13. října 2024 v 8:47 Čas čtení 0:41 Český zápasník Kincl už není šampionem Oktagonu. Akce trhala rekordy Český zápasník Kincl už není šampionem Oktagonu. Akce trhala rekordy
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Nova Sport (@novasport_tv)

„Hana Gelnarová byla na videu zachycena, jak hajluje, což je jednání, které odsuzujeme, protože jím znevažuje a zlehčuje pohnutou část historie. Chceme jít jako TV Nova příkladem a ukázat, že některé typy chování nelze tolerovat,“ cituje Sport.cz prohlášení televize.

Gelnarová video krátce po zveřejnění stáhla, jak ale všichni víme, co se jednou objeví na sítích, nikdy pořádně nezmizí. Video si samozřejmě hodně lidí stáhlo a na sítích koluje dál. Následkům svého chování tak bude influencerka čelit ještě dlouho.

12. srpna 2024 v 13:00 Čas čtení 0:38 VIDEO: Hvězda z Clash of the Stars zveřejnila video, kde hajluje. Hájí se tím, že gesto neznala VIDEO: Hvězda z Clash of the Stars zveřejnila video, kde hajluje. Hájí se tím, že gesto neznala

„Lidi, co mě znají, vědí, že taková nejsem. V životě nedělám špatné věci. Přidala jsem se k ostatním, dělala jsem mažoretky a vojáčky. Bohužel jsem tohle gesto neznala. Můžete si myslet, že jsem hloupá, že neznám věci jako hajlování,“ hájila se tehdy.

Ne všem na sociálních sítích se líbí, že stanice jeden ze zápasů z vysílání vynechá. „Představte si být ten nejvíc odpadní kanál s nulovou morálkou a etiketou a snažit si honit body na hloupé holce a stále upozorňovat na irelevantní kauzičku a něco, co už všichni pochopili, že byla mladická hloupost,“ píše jeden z uživatelů. „Tak na co si platíme Voyo, když nedáte kompletní obsah,“ píše další.

Někteří ale rozhodnutí podporují. „Může si za to sama Hanka,“ uvádí jeden z uživatelů.

Domů
Sdílet
Diskuse