Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
dnes 20. října 2024 v 11:39
Čas čtení 1:11

Zimní bundy ještě nevytahuj. Známe předpověď počasí na příští týden, jaké budou teploty?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Zimní bundy ještě nevytahuj. Známe předpověď počasí na příští týden, jaké budou teploty?
Zdroj: Unsplash/Fred Russo/volně k použití

Příští týden slibuje převážně jasno a polojasno. Teploty se budou držet kolem 14 stupňů, takže zimní bundy ze skříně zatím ještě vytahovat nemusíš.

V neděli očekáváme polojasno až jasno. Na západě a jihozápadě se v noci, ráno a dopoledne mohou vyskytnout mlhy nebo nízká oblačnost. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 14 a 18 stupni Celsia, při nízké oblačnosti kolem 12 stupňů. Vítr bude mírný jihovýchodní, na Českomoravské vrchovině a na severu Čech bude foukat čerstvý vítr od 4 do 8 metrů za sekundu, s nárazy až do 15 metrů za sekundu.

19. října 2024 v 15:31 Čas čtení 0:59 Američana považovali za mrtvého. Probral se, když mu z těla vyndávali orgány Američana považovali za mrtvého. Probral se, když mu z těla vyndávali orgány

Pondělí přinese podobné počasí jako neděle, s polojasnem až jasnem. Ráno se mohou objevit mlhy. Denní maxima se budou pohybovat od 14 do 18 stupňů, při nízké oblačnosti kolem dvanácti. Vítr zůstane mírný, na západě a jihozápadě slabý.

I v úterý bude skoro jasno až polojasno, místy se objeví nízká oblačnost nebo mlhy. Během dne se od severozápadu očekává oblačnost, místy déšť nebo přeháňky. Rtuť teploměru vystoupá nejvýše od 15 do 19 stupňů, na severu a při nízké oblačnosti kolem 13 stupňů.

20. října 2024 v 9:52 Čas čtení 1:09 Blíží se změna na zimní čas. Může to mít vliv na náš spánek a psychiku Blíží se změna na zimní čas. Může to mít vliv na náš spánek a psychiku

Ve středu očekáváme jasno až polojasno, v jihovýchodní části můžeme ráno sledovat větší oblačnost, místy dokonce zaprší. Nejvyšší denní teploty dosáhnou 12 až 16 stupňů Celsia.

Čtvrtek také slibuje jasnou až polojasnou oblohu, místy s mlhami nebo nízkou oblačností. Denní maxima hlásí mezi 13 a 17 stupni, při dlouhodobé nízké oblačnosti klesne teplota až na 11 stupňů Celsia. Vítr bude slabý, přechodně mírný, z východu až jihovýchodu.

O víkendu, bohužel, slunečné počasí nevydrží. Od západu se zvýší oblačnost a objeví se déšť či přeháňky. Nejvyšší denní teploty se očekávají v rozmezí 11 až 16 stupňů Celsia.

Domů
Sdílet
Diskuse