Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Tereza Šnajdrová
28. února 2023 10:17
Čas čtení 0:30

Elon Musk je opět nejbohatším člověkem na světě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Elon Musk je opět nejbohatším člověkem na světě
Zdroj: Getty Images/NDZ/Star Max/GC Images

Muskovo čisté jmění činilo k pondělí po uzavření trhů přibližně 187,1 miliardy dolarů (4,1 bilionu korun).

Až do prosince minulého roku byl nejbohatším člověkem světa podnikatel Elon Musk. Akcie Tesly pak ale kvůli jeho akvizici Twitteru klesly a nejbohatším člověkem světa se stal generální ředitel francouzské luxusní značky Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH) Bernard Arnault. Nyní je však všechno jinak a Musk je opět na výsluní žebříčku, informují CNN a Insider

28. února 2023 7:33 Čas čtení 1:01 Vláda chce nižší valorizaci důchodů, opozice nesouhlasí Vláda chce nižší valorizaci důchodů, opozice nesouhlasí

Muskovo čisté jmění bylo k začátku týdne po uzavření trhů odhadováno na 187,1 miliardy dolarů (tedy 4,167 bilionu korun). Těsně tím překonal Arnaulta, jehož čisté mění činí 185,3 miliardy dolarů (4,124 bilionu korun).

Kromě toho, že je Musk opět držitelem titulu nejbohatšího člověka světa, je také držitelem rekordu za největší ztrátu majetku v historii. Koncem loňského roku se totiž stal prvním člověkem v historii, který ztratil 165 miliard dolarů (3,7 bilionu korun) během jednoho roku.

Domů
Sdílet
Diskuse