Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
12. dubna 2023 v 20:40
Čas čtení 0:24

13 žen obvinilo Gérarda Depardieua ze sexuálního obtěžování

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
13 žen obvinilo Gérarda Depardieua ze sexuálního obtěžování
Zdroj: Gaumont Columbia TriStar Films

Francouzský herec Gérard Depardieu byl třinácti ženami obviněn ze sexuálního obtěžování. Toho se měl dopustit mezi lety 2004 až 2022 během natáčení různých filmů a seriálů. S informací přišla po několikaměsíční investigativní práci redakce Médiapart.

Gérard Depardieu čelí obvinění poté, co francouzské investigativní médium Médiapart ve středu vydalo článek, ve kterém proti herci vypovídá třináct žen. Depardieu se měl dopustit obtěžování hereček, maskérek a dalších žen pracujících ve štábu.

12. dubna 2023 v 18:08 Čas čtení 1:47 Sex bez souhlasu by měl být trestný čin, myslí si 69 procent Češek. Co dalšího ukázal průzkum? Sex bez souhlasu by měl být trestný čin, myslí si 69 procent Češek. Co dalšího ukázal průzkum?

Text do detailu popisuje opakované osahávání, obscénní komentáře a další nevhodné chování. Události se měly stát i na velkých placech včetně Netflix seriálu Marseille nebo historického snímku Dumas. Na svém webu to uvádí The Hollywood Reporter

Depardieu se k události odmítl vyjádřit. Jeho právníci ale odmítli jakékoliv pochybení za hranicí zákona. Podle pařížské advokátní kanceláře Cabinet Temime je celý článek založen na „velmi subjektivním posuzování a morálních předsudcích“, píše The Guardian

Domů
Sdílet
Diskuse