Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Radim Šlechta
18. dubna 2023 13:27
Čas čtení 1:05

Účastník Big Brothera při natáčení sexuálně napadl jednu z účastnic, když spala. Půjde za to do vězení

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Účastník Big Brothera při natáčení sexuálně napadl jednu z účastnic, když spala. Půjde za to do vězení
Zdroj: Pexels/Anete Lusina/voľne na použitie

Soud uložil soutěžícímu španělského Big Brothera patnáctiměsíční trest za sexuální napadení.

Článek obsahuje popis napadení a některé lidi může znepokojit.

Bývalého účastníka španělské reality show Big Brother poslal soud do vězení na patnáct měsíců. José María López sexuálně napadl spoluúčastnici v show v roce 2017. Měl využít její opilosti a sexuálně ji zneužít, když byla v bezvědomí. Informuje o tom BBC

15. dubna 2023 14:26 Čas čtení 1:08 Tajné sundání kondomu může být posuzováno jako znásilnění, rozhodl německý soud Tajné sundání kondomu může být posuzováno jako znásilnění, rozhodl německý soud

Během jednoho z večírků v reality show měl Lópeze podle soudu ovládnout sexuální pud a poté využil opilosti jedné ze spoluúčastnic. Když spolu oba lidé leželi v posteli, López sundal oběti kalhoty a pod peřinou předváděl sexuální pohyby. Když deka sklouzla, štáb zjistil, že je žena v bezvědomí, a okamžitě zasáhl. Agresor sám tvrdí, že si jejího stavu nevšiml.

Podle soudce s obětí zacházel jako se sexuální hračkou, aniž by k tomu měl byť jenom minimální náznak souhlasu. Video z útoku se nikdy nedostalo na veřejnost a produkce na oběť apelovala, aby to tak zůstalo. Josého po napadení okamžitě vyloučila ze soutěže.

Pachatel musí oběti zaplatit odškodné ve výši 6000 eur. Do vězení by měl podle soudu jít na patnáct měsíců. Není ale jasné, kolik času v něm skutečně stráví. Trestanci s rozsudkem pod dva roky a bez předchozího záznamu v rejstříku si totiž nemusí trest vždy plně odpykat. Náhradu musí zaplatit také společnost Zeppelin Televisión SA za neposkytnutí dostatečné pomoci.

Domů
Sdílet
Diskuse