Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda TASR
21. dubna 2023 16:25
Čas čtení 0:17

Před velvyslanectvím USA v Kodani se zapálil mladík

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Před velvyslanectvím USA v Kodani se zapálil mladík
Zdroj: Unsplash/Darth Liu

Osmnáctiletý Dán se v pátek podpálil před americkým velvyslanectvím v Kodani, oznámila místní policie. Oheň se podařilo uhasit a muž byl převezen k ošetření do nemocnice.

TASR o tom informovala podle zprávy agentury Reuters. Ambasáda se nachází v Dag Hammerskjölds Allé v kodaňské čtvrti Østerbro. Mladík byl v době převozu při vědomí a nebyl v život ohrožujícím stavu, uvedla policie. Bezpečnostní složky zároveň odmítly specifikovat motiv mladíkova jednání.

21. dubna 2023 15:29 Čas čtení 0:28 Zemřel mladý televizní kuchař Radek Jakubec. V pouhých 37 letech podlehl těžké nemoci Zemřel mladý televizní kuchař Radek Jakubec. V pouhých 37 letech podlehl těžké nemoci

Dle místního webu Local.dk nebyl mladý muž obviněn z žádného trestného činu. Web BNN dodal, že svědci viděli, jak na sebe muž před zapálením aplikoval hořlavé látky. Další detaily jsou však veřejnosti neznámé. 

Domů
Sdílet
Diskuse