Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kristýna Dobiášová
23. dubna 2023 15:41
Čas čtení 0:39

Celebritám se na Twitteru vrátil symbol ověření, nemusely za něj platit. Účty zřejmě musí mít přes milion sledujících

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Celebritám se na Twitteru vrátil symbol ověření, nemusely za něj platit. Účty zřejmě musí mít přes milion sledujících
Zdroj: Getty Images/Maja Hitij

Účtům, které nemají zaplacené Twitter Blue, se vrátilo modré označení ověření. Týká se profilů s milionem sledujících.

Jak tě Refresher informoval již v této zprávě, Elon Musk zrušil modré označení u známých osobností či institucí. Mnoho z nich totiž odmítlo za zachování ověření zaplatit. To na sociální síti vyvolalo zmatení, protože se řada lidí mohla vydávat za někoho jiného. Některým celebritám se ale označení vrátilo zpět i navzdory tomu, že si ho nepředplatily. Neplatí to však pro všechny.

22. dubna 2023 19:10 Čas čtení 1:08 Chaos na Twitteru: Elon Musk zrušil modré označení u jmen celebrit, novinářů a vládních agentur. Vznikají fejkové účty Chaos na Twitteru: Elon Musk zrušil modré označení u jmen celebrit, novinářů a vládních agentur. Vznikají fejkové účty

Označení se vrátilo účtům s milionem sledujících

Podle BBC se navrácení modrého označení týká účtů s více než milionem sledujících. Ty tak za symbol nemusí platit. Mezi těmi, kterým se označení vrátilo, jsou například Beyoncé, Victoria Beckham nebo komik Ricky Gervais.

Předtím, než Elon Musk zakoupil Twitter, bylo označení zdarma. Sloužilo jako nástroj k odlišování oficiálních a falešných účtů. Nyní označuje profily, které si zakoupily předplatné Twitter Blue. Ceny se pohybují kolem osmi dolarů měsíčně (zhruba 170 korun).

Domů
Sdílet
Diskuse