Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
3. května 2023 17:10
Čas čtení 0:35

Video: Bagrista v Brně objevil leteckou pumu, stovky lidí musí být evakuovány

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Video: Bagrista v Brně objevil leteckou pumu, stovky lidí musí být evakuovány
Zdroj: Policie ČR

Bagrista při výkopových pracích v Došlíkově ulici narazil na leteckou pumu. Okolí nálezu musí být okamžitě evakuováno.

Bagrista v Brně prováděl ve středu odpoledne výkopové práce v Došlíkově ulici, když narazil na leteckou pumu. Na místo okamžitě přijela Policie ČR, která spustila evakuaci, a také hasiči, kteří pracují na zajištění objevu.

3. května 2023 15:51 Čas čtení 0:41 Video: Rusko zneškodnilo dva sebevražedné drony, které zaútočily na Kreml Video: Rusko zneškodnilo dva sebevražedné drony, které zaútočily na Kreml

„Desítky policistů směřují do Juliánova. Bagrista tam při výkopových pracích v Došlíkově ulici narazil pravděpodobně na leteckou pumu. Provádíme evakuaci,“ napsala Policie ČR na Twitteru. „Dokončujeme evakuaci zhruba 200metrového perimetru kolem místa nálezu,“ dodala po zhruba 30 minutách.

Se zajištěním nálezu pomáhal také Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje. „Na žádost Policie ČR pomáháme s evakuací obyvatel v Juliánově, kde byla nalezena letecká puma. Společně s policisty jsme prošli okolní domy. Nejbližší okolí je již vyklizeno,“uvedli hasiči. 

Jak uvádí policie na Twitteru, pumu se již podařilo zajistit. Nyní bude odvezena k likvidaci na nejbližší vhodné místo.

Zpět
Sdílet
Diskuse