Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
4. května 2023 v 16:51
Čas čtení 0:32

Pražští policisté už od začátku roku pátrají po šestnáctileté dívce

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pražští policisté už od začátku roku pátrají po šestnáctileté dívce
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Pohřešovaná dívka odešla 9. ledna z výchovného zařízení v pražských Hodkovičkách na vycházku a dosud se nevrátila.

Karolína B., po které policisté zatím bezvýsledně pátrají, se měla vrátit v ten samý den zpátky, nicméně se tak nestalo. Pohřešovaná dívka měří 160 až 175 centimetrů a je střední postavy. Má středně dlouhé vlasy obarvené na tmavě fialovou a tmavé oči.

Na první pohled může vypadat starší a je také podle policistů možné, že od ledna změnila vizáž. Podle policejního prohlášení se dívka pohybuje mezi uživateli drog, které také sama užívá.

„Pohřešovaná v minulosti často utíkala z domova, z toho dvakrát byla nalezena v Bílině a okolí, odkud pochází. Z výchovného ústavu utekla jen jednou a od té doby po ní pátráme,“uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Dodal, že kriminalisté již využili všechny dostupné metody, jak dívku nalézt. Dosud se to ale nepodařilo. Pokud máš o pohřešované Karolíně a jejím místě pobytu nějaké informace, kontaktuj linku 158. 

patrani karolina balogova
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse