Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková
25. května 2023 10:32
Čas čtení 0:20

Aktuálně: Ruský a běloruský ministr obrany podepsali dokument o rozmístění taktických jaderných zbraní v Bělorusku

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Aktuálně: Ruský a běloruský ministr obrany podepsali dokument o rozmístění taktických jaderných zbraní v Bělorusku
Zdroj: TASS

Ministři obrany Ruska a Běloruska ve čtvrtek podepsali dokument o rozmístění ruských taktických jaderných zbraní v Bělorusku, uvedla ruská státní tisková agentura TASS.

Rusko a Bělorusko, které jsou blízkými spojenci kvůli konfliktu na Ukrajině, se začátkem tohoto roku dohodly na nasazení části moskevského taktického jaderného arzenálu v Bělorusku. Informuje o tom ruská státní agentura TASS.

Ruská média uvedla, že ruský ministr obrany Sergej Šojgu prohlásil, že Západ vede „nevyhlášenou válku“ proti Rusku a Bělorusku.

Minsk má zájem na dalším rozvoji strategických spojeneckých vztahů s Moskvou ve vojenské sféře, řekl běloruský ministr obrany Viktor Khrenin během čtvrtečního zasedání Rady ministrů obrany Organizace Smlouvy o kolektivní bezpečnosti (CSTO) v Minsku.

Domů
Sdílet
Diskuse