Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
3. června 2023 15:03
Čas čtení 0:32

Policie pátrá po uprchlém vězni. Odešel z pracoviště v Praze 10

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

V případě jakýchkoliv informací kontaktuj linku 158.

Policie pátrá po dvaatřicetiletém vězni Vladimíru Čapkovi. Ten bez povolení opustil pracoviště v Praze 10. Naposledy byl spatřen v sobotních ranních hodinách v Sazečské ulici, kde pracoval. Ve výkonu trestu je kvůli neplacení výživného. Odchodem se podle policie dopustil dalšího trestného činu maření úředního rozhodnutí.

Trestaný by měl mít na sobě černé kalhoty, černou vestu a šedé tričko. Pod levým okem má vytetovanou slzu, na krku hlavu zvířete a nápis Freeride. Dále přesýpací hodiny na pravém lýtku, mapu s nápisem Scosta Maria na pravé holeni a motiv mužské hlavy na levé holeni. 

vězeň, pátrání
Zdroj: Policie České republiky

Podle popisu v databázi hledaných osob je Čapek střední postavy, měří 175–180 centimetrů, má hnědé oči, vousy a nosí plnovous. Pro okolí by neměl být nebezpečný a neměl by být ani ozbrojený. Policie žádá veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací o vězni kontaktovala linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse