Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Veronika Dlesková
16. června 2023 16:35
Čas čtení 0:27

Pražští hasiči zasahují u požáru střelnice. Kouř je vidět z různých částí města

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pražští hasiči zasahují u požáru střelnice. Kouř je vidět z různých částí města
Zdroj: Twitter/@HasiciPraha

V pražském Suchdole hoří střelnice. Černý kouř je vidět z mnoha míst v Praze i ve Středočeském kraji. Hasiči vyhlásili druhý stupeň požárního poplachu.

Plameny pohltily budovu odpaliště střelnice. „Jednotky vyjely k hlášenému požáru na střelnici o rozsahu 30 × 30 metrů. Nyní zasahujeme třemi vodními proudy v dýchací technice a místo je rozděleno na několik úseků,“uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka. Střecha budovy se následkem požáru propadla. Hasiči se momentálně snaží dostat k ohnisku požáru. 

Střelnice se nachází v městské části Praha-Suchdol, konkrétně v obci Sedlec. U požáru je přítomna také jednotka záchranářů, inspektor a speciál pro ošetření většího počtu zraněných Fenix. „V tuto chvíli na místě nejsou žádné zraněné osoby, záchranáři na místě zůstávají do doby ukončení zásahu,“uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová. 

Domů
Sdílet
Diskuse